Comenzi telefonice: 0743 513 758

LUNI – VINERI: 09.00 – 18.00

Termeni şi condiţii

Utilizarea acestui magazin on-line implică acceptarea termenilor şi condiţiilor expuse mai jos pe această pagină, de aceea se recomandă citirea cu atenţie a acestora.

1. Definirea noțiunilor utilizate

pantofiorul.ro – este denumirea comercială a ŢUCULETE ANAMARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, cu sediul social în localitatea Băiţa nr. 220, cod poştal 415400, judeţul Bihor, având număr de ordine în Registrul Comerţului F5/314/07.03.2017, cod unic de înregistrare fiscală 37162290.

Vânzător – pantofiorul.ro

Site – magazinul online găzduit la adresa web https://pantofiorul.ro

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care vizitează site-ul pantofiorul.ro.

Cumpărător – orice persoană juridică sau persoană fizică cu vârsta de peste 16 ani care efectuează o comandă cu sau fără a-și crea un cont în cadrul site-ului.

Client – noţiune similară noţiunii de Cumpărător

Nickname – pseudonimul ales de către utilizatorul site-ului la crearea unui cont de client. Nickname-ul va fi asociat oricărei activități efectuate pe site de către Utilizator.

Cont – secţiune privată a site-ului pantofiorul.ro ce poate fi accesată de către fiecare utilizator în parte doar după autentificare pe bază de nume de utilizator şi parolă. Contul fiecărui utilizator conţine informaţii referitoare la datele personale necesare facturării şi livrării produselor, lista de produse favorite, comenzi efectuate, facturi aferente comenzilor anterioare.

Produse – reprezintă mărfurile oferite spre vânzare pe site și care pot fi comandate de către Client.

Specificaţii – toate caracteristicile unui produs afişat pe site, aşa cum sunt precizate în descrierea acestuia.

Favorite – secţiune din Cont care permite Cumparătorului/Utilizatorului/Clientului să îşi creeze o listă cu produse existente în magazinul online, produse pe care doreşte să le urmărească în vederea unei eventuale achiziţii.

Comandă – un document electronic prin care Cumpăratorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului intenţia sa de a cumpăra unul sau mai multe produse din magazinul online.

Contract – reprezintă acordul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, prin care Cumpărătorul acceptă condițiile impuse de Vânzător pentru comandă, livrare şi plată, iar Vânzătorul se obligă să livreze produsele conform comenzii Cumpărătorului.

Newsletter – un mijloc de informare periodic, în format electronic, transmis prin e-mail sau SMS, referitor la produsele și campaniile derulate de Vânzator.

Campanie – reprezintă acțiunea Vânzătorului de a oferi spre vânzare, un stoc finit de produse, pentru o perioadă limitată de timp în anumite condiții de preț și de livrare.

Review – o evaluare a unui produs sau serviciu, scrisă de către utilizator, evaluare redactată pe baza experienţei personale şi a capacităţii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul respectiv respectă sau nu specificaţiile menţionate de către producător.

Tranzacţie – încasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultată din vânzarea unui produs, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăţi agreat de către Vânzator, indiferent de modalitatea de livrare.

2. Informații despre produsele şi serviciile oferite

2.1 Produsele comercializate prin intermediul site-ului pantofiorul.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însotite de factură fiscală şi certificat de garanţie. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document, având în vedere şi  stocul de produse disponibil. Din acest motiv vânzătorul  îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă.

2.2 Preţurile sunt actualizate periodic şi sunt exprimate in lei. Preţurile prezentate nu includ cheltuielile de livrare a produselor, în afara cazului în care acest lucru este specificat în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de comun acord cu Clientul în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. În cazul comenzilor cu plata online, direct cu cardul de credit, acest preţ va fi cel publicat pe site la momentul achiziţiei.

2.3 Se poate întâmpla ca unele produse listate pe site să aibă preţuri greşite, preţuri stabilite în mod eronat de aplicaţia noastră informatică. În aceste conditii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către Client în urma discuţiilor purtate cu Vânzătorul. Dacă preţul real al produsului este mai mare decât preţul afişat pe site, vă vom livra produsul la preţul publicat pe site, numai în măsura în care vom putea face acest lucru. De asemenea şi Clientul are dreptul să refuze comanda respectivă. În cazul în care preţul real este mai mic decât preţul publicat pe site, iar dumneavoastră aţi achitat preţul în avans, diferenţa va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

2.4 Promoţiile şi ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe oferite se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligaţia pantofiorul.ro de a acorda Utilizatorilor dreptul de denunţare unilaterală a contractului conform legislaţiei în vigoare, drept detaliat mai jos in acest document.

2.5 Nu garantăm disponibilitatea în stoc a produselor afişate, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a livra parţial sau a nu livra o comandă. Dacă s-a facut plata produselor în avans, veţi avea dreptul de a primi banii inapoi pentru produsul respectiv. În cazul în care nu se poate onora comanda, clientul va beneficia de returnarea sumei achitate şi încasate de pantofiorul.ro, nu şi alte despăgubiri.

3. Drepturile de autor

3.1 Conţinutul site-ului pantofiorul.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea Vânzătorului.

 3.2 Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise de lege. Utilizarea oricăror informaţii în scop comercial, fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a acestor termeni şi condiţii.

3.3 Informațiile de orice natură furnizate de către Client prin intermediul secţiunilor de  REVIEW şi COMENTARII , vor rămâne în proprietatea Vânzătorului, care va avea drept de acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui în interes propriu.

3.4 Utilizatorul este obligat să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale  Vânzătorului. Orice folosire a datelor, informațiilor, imaginilor etc. de pe site, în scopuri comerciale, este permisă numai cu acordul scris anticipat al  Vânzătorului. Se permite folosirea site-ului pantofiorul.ro numai în limitele menţionate în prezentul document.

4. Comanda produselor

4.1. Cumpărătorul poate efectua comenzi pe acest site, prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

4.2 Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături fără finalizarea comenzii, nu presupune înregistrarea unei comenzi şi implicit nici rezervarea automată a respectivului produs.

4.3. Prin finalizarea comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta pe parcursul  procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

4.4. De asemenea odată cu  finalizarea comenzii Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, telefonic sau prin email, pentru confirmarea comenzii sau pentru orice altă situaţie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

4.5. Vânzătorul poate anula orice comandă efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nici o obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune sau despăgubiri în următoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului sau a tranzacţiei, în cazul plăţii online;
– invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de plăţi, în cazul plăţii online;
– datele furnizate de către Cumpărător, sunt incomplete sau incorecte;

4.6 În cazul în care un produs comandat şi plătit în avans de către Cumpărator, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 (şapte) zile lucrătoare de la data la care Vânzatorul a luat la cunoştinţă de acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a contractului.

4.7 În cazuri justificate Vânzătorul  va putea accepta comanda doar parțial, notificând clientul în acest sens și solicitându-i acordul. În acest caz, dacă prețul a fost achitat în avans pentru întreaga comandă, vânzătorul va returna prețul produselor nelivrate.

4.8 Vânzătorul va notifica, prin mijloace electronice de comunicare, Cumpărătorul despre recepționarea comenzii. Această notificare nu echivalează cu acceptarea comenzii. Comanda se consideră a fi acceptată de către Vânzător în momentul în care  Vânzătorul anunţă Cumpărătorul despre acest fapt sau când produsul sau produsele comandate de Cumpărător au fost expediate. Acest lucru presupune şi încheierea contractului între Vânzător şi Cumpărător.

5. Plăţi şi livrare

5.1 Lansarea unei comenzi de către Cumpărător şi acceptarea acesteia de către Vânzător presupune în mod implicit emiterea unei facturi de către Vânzător şi primirea acesteia de către Cumpărător.  Factura va fi emisă cu mijloace electronice, tipărită pe hârtie și va însoţi coletul cu produsul sau produsele expediate Cumpărătorului conform comenzii acestuia.

5.2 Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, Cumpăratorului îi revine obligaţia de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul datele de livrare şi facturare din contul său.

5.3 Pentru comenzile plasate fără adăugarea unui cont de către Cumpărător sau în cazul în care Cumpărătorul nu şi-a actualizat datele de facturare Vânzătorul nu va fi responsabil pentru informațiile furnizate și preluate eronat. Din acest motiv Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a contacta Cumpărătorul prin mijloace electronice de comunicare la distanţă (telefon sau email) pentru confirmarea comenzii şi a datelor de livrare, respectiv facturare.

5.4 Plata produselor comandate de pe site-ul pantofiorul.ro se poate efectua:

  • Ramburs – la livrarea produselor de către curier
  • Numerar – în cazul în care Clientul ridică personal produsele de la sediul nostru
  • În avans – folosind un card bancar (VISA sau MASTERCARD)

5.5 În cazul plăţii în avans, pentru plăţile efectuate cu cardul, livrarea comenzii va fi efectuată numai după confirmarea plăţii de către procesatorul de plăţi. Produsul sau produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Vânzătorul  îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite Cumpărătorului plata produselor în avans.

5.6 Comenzile plasate pe site-ul pantofiorul.ro şi achitate cu cardul sunt procesate de către NETOPIA Payments în numele pantofiorul.ro. În acest caz se aplică şi Termenii si conditiile pentru platitori ale procesatorului de plăţi NETOPIA Payments.

5.7 Datele cardului de plată utilizat de Cumpărător nu sunt accesibile Vânzătorului și nici nu vor putea fi stocate de către Vânzător sau de către procesatorul de plăți NETOPIA Payments. Toate informațiile introduse pe serverele procesatorului de plăţi NETOPIA Payments sunt criptate SSL. Se pot trimite astfel date confidențiale, cum ar fi informațiile de card bancar (nume deținător, număr card, dată expirare, cod securitate), către un website, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea. NETOPIA Payments trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului Cumpărătorului.

5.8 Livrarea produselor se face oriunde în România, prin intermediul unor firme de curierat rapid în sistem de curierat door-to-door sau prin Poşta Română. Termenul de livrare al produselor este cuprins între 24 de ore şi 10 zile lucrătoare de la data acceptării comenzii de către Vânzător. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

5.9 Condițiile de livrare reprezintă clauze contractuale care pot fi schimbate oricând de către Vânzător. Prin lansarea comenzii Cumpărătorul își exprimă voința, în sensul acceptării condițiilor de livrare așa cum acestea sunt afișate pe site în respectivul moment. Expedierea comenzilor se face în majoritatea cazurilor doar după confirmarea telefonică a acestora.

5.10 Costurile de livrare sunt:

– pentru comenzi peste 299 lei – GRATUIT

– pentru comenzi sub 299 lei – tariful va fi comunicat clientului la expedierea coletului prin Poşta Română
– pentru comenzi sub 299 lei – 19 lei în orice localitate din România cu firmă de curierat rapid

5.11 Recepţia coletului reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Clientul îşi exprimă acordul explicit, la semnarea AWB – ului sau la ridicarea coletului de la oficiul poştal, cu privire la faptul că a primit produsul sau produsele comandate conform cu comanda efectuată. În cazul în care Clientul nu este găsit la adresa menţionată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

5.12 Vânzătorul îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzător, motive care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legilor româneşti în vigoare.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător faţă de orice Client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Vânzător de la Client.

6. Garanții și politica de returnare a produselor

6.1 Produsele comercializate de către Vânzător beneficiază de garanție conform legislaţiei în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor, fiind oferit un certificat de garanție cu o valabilitate de 30 de zile. Certificatul de garanție va fi trimis clientului odată cu produsele. Pentru a beneficia de garanție produsul trebuie să fie prezentat în ambalajul original, împreună cu certificatul de garanţie și o copie a facturii aferente produsului. Garanția se oferă pentru deficiențe sau defecte de fabricaţie neimputabile Clientului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. Reclamațiile se trimit pe adresa office@pantofiorul.ro

 6.2. Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv şi fără a suporta alte costuri decât cele de livrare a produsului la sediul Vânzătorului.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumpărătorul a comandat printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

6.3 În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract şi să returneze produsele, pentru retur e necesară completarea formularului de retur care va fi trimis prin intermediul unei firme de curierat la sediul Vânzătorului împreună cu produsele pe care Cumpărătorul doreşte să le returneze. Produsele pot fi returnate şi nu pot fi schimbate cu alte produse.

6.4 Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, aşa cum a fost primit, în cutia originală şi însoţit de certificatul de garanţie. Cutia produsului trebuie ambalată corespunzător, altfel coletul va fi refuzat şi expediat înapoi Cumpărătorului. De asemenea produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, purtate, cu urme de uzură.

6.5  În cazul în care Cumpăratorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze şi eventualele cadouri care au însoţit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa contravaloarea comenzii în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vânzătorului de către Cumparător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:
–  pentru comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
–  pentru comenzile achitate ramburs, prin virament bancar într-un cont care va fi comunicat de către Cumpărător în formularul de retur.

6.6 Vânzătorul va putea amâna rambursarea contravalorii produselor returnate până la primirea acestora. Produsele returnate vor fi trimise la sediul Vânzătorului doar prin intermediul firmelor de curierat sau prin Poşta Română. De asemenea nu se acceptă retur cu ramburs deoarece cheltuielile aferente transportului în cazul returnării produselor îi revin Cumpărătorului.

7. Politica de cookies

7.1. Vezi Politica de utilizare module cookie, care face parte din prezentul Document.

8. Politica de confidențialitate – GDPR

8.1. Vezi Politica de confidenţialitate – GDPR, care face parte din prezentul Document.

9. Comentariile (review-urile) Utilizatorilor

9.1 Utilizatorii care accesează site-ul pantofiorul.ro au posibilitatea de a lăsa comentarii (review-uri) la adresa produselor oferite. Aceste comentarii  pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Pantofiorul.ro îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continuţ ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care tulbură în orice fel viaţa privată a altor persoane sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală. De asemenea nu vor fi publicate texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

9.2 Vânzătorul nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a răspunderii ca şi restul conţinutului de pe site, conform articolelor din acest document.

9.3 Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site, astfel încât prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9.4 Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală sau comentariile Utilizatorilor se poate trimite un email pe adresa office@pantofiorul.ro

10. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

10.1 Abonarea şi dezabonarea Utilizatorilor la newsletter-ul site-ului pantofiorul.ro este gratuită şi voluntară. Acest lucru implică acceptarea următorilor termeni şi condiţii de utilizare.

10.2 Mesajele trimise pe adresa de email furnizată la abonare nu sunt mesaje nesolicitate şi oricând Utilizatorii se pot dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea comerţului electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea prevăzută în legislaţia în vigoare.

10.3 Utilizarea newsletter-ului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului în condiţiile prevăzute de prezentul document. Vânzătorul deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletterului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

10.4 Abonaţii newsletter-ului pantofiorul.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului pantofiorul.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, pantofiorul.ro nu are nici un fel de responsabilitate, sub nici o formă în ceea de priveşte acţiunile abonatilor săi la newsletter.

10.5 Pantofiorul.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă se constată că abonatul respectiv nu respecă prevederile prezentului document.

11. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri

11.1 Site-ul pantofiorul.ro este găzduit de serverele unei terţe firme.  Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări programate ale scripturilor, indisponibilitate temporară a serviciului.

11.2 Vânzătorul nu are nici un fel de responsabilitate pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului pantofiorul.ro. De asemenea Vânzătorul nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul pantofiorul.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

12. Limitarea răspunderii

12.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător obligaţiilor sale conform comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor după livrare şi în special pentru pierderea acestora.

12.2. Prin crearea şi utilizarea Contului, Cumpărătorul îşi asumă răspunderea pentru menţinerea confidenţialitătii datelor de Cont (nume de utilizator şi parolă) şi pentru gestionarea accesării Contului. De asemenea Cumpărătorul, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

12.3. Prin crearea şi utilizarea Contului, Cumpărătorul acceptă în mod expres şi fără echivoc Termenii si Condiţiile de utilizare a site-ului pantofiorul.ro în ultima versiune actualizată existentă la data creării Contului, a utilizării conţinutului şi la data plasării comenzilor.

12.4. Vânzatorul îşi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii şi Condiţiile de utilizare a site-ului pantofioriul.ro pentru a reflecta orice modificări ale modului, condiţiilor de utilizare şi funcţionare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienţilor / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afişării acestuia.  În cazul oricărei astfel de modificări, va fi afișată pe site versiunea modificată a acestui document, motiv pentru care vă recomandăm să verificaţi periodic conţinutul acestui document.

12.5 Vânzătorul nu oferă nici o garanţie, în mod expres sau  implicit, în ceea ce priveşte funcţionarea acestui site, informaţia prezentată, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului sau potrivirea produselor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod: nuanţă de culoare, ambalaj, aspect etc.

13. Forţa majoră

13.1 Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen, total sau parţial este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

13.2  Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de  drept a contractului fără ca vreuna dintre părţi să poată pretinde celeilalte daune sau despăgubiri.

14. Dispoziţii finale

14.1 Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, Clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract scris încheiat între Vânzător si Cumpărător.

14.2  Prin folosirea site-ului pantofiorul.ro, Utilizatorul declară că este de acord cu faptul că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare cât şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între Utilizatori şi Administratorul site-ului pantofiorul.ro

14.3  În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţele judecătorești române din raza sediului Vânzătorului, în conformitate cu legile române în vigoare.

Platforma Europeană de Soluționare Online a Litigiilor (SOL) este disponibilă aici.

Autoritatea Natională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) este disponibilă aici.


ULTIMA ACTUALIZARE: 20 aprilie 2021

Transport gratuit

In orice localitate din Romania

Retur simplu

Ai 14 zile pentru a returna orice produs

Plată securizată 100%

Plăteşte online cu cardul MasterCard / Visa