Comenzi telefonice: 0743 513 758

LUNI – VINERI: 09.00 – 18.00

Returnare produse

Conform legislaţiei UE, dacă aţi achizitionat produse on-line aveţi dreptul de a anula comanda și de a returna produsele comandate în termen de 14 de zile de la primirea acestora, indiferent de motiv și fără nici o justificare şi să primiţi înapoi suma de bani plătită pentru produsele respective.

Pentru a returna un produs achiziţionat de la pantofiorul.ro urmaţi paşii de mai jos:

Descărcaţi, listaţi şi completaţi FORMULARUL DE RETUR

Ambalaţi produsele pe care doriţi să le returnaţi. Puneţi în colet şi formularul de retur completat.

Trimiteţi coletul pe adresa noastră prin intermediul unei firme de curierat rapid

Detalii – returnare produse* extras din Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului pantofiorul.ro

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv şi fără a suporta alte costuri decât cele de livrare a produsului la sediul Vânzătorului.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumpărătorul a comandat printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract şi să returneze produsele, pentru retur e necesară completarea formularului de retur care va fi trimis prin intermediul unei firme de curierat la sediul Vânzătorului împreună cu produsele pe care Cumpărătorul doreşte să le returneze. Produsele pot fi returnate şi nu pot fi schimbate cu alte produse.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, aşa cum a fost primit, în cutia originală şi însoţit de certificatul de garanţie. Cutia produsului trebuie ambalată corespunzător, altfel coletul va fi refuzat şi expediat înapoi Cumpărătorului. De asemenea produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, purtate, cu urme de uzură.

În cazul în care Cumpăratorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, trebuie să returneze şi eventualele cadouri care au însoţit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa contravaloarea comenzii în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vânzătorului de către Cumparător asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnată după cum urmează:
–  pentru comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
–  pentru comenzile achitate ramburs, prin virament bancar într-un cont care va fi comunicat de către Cumpărător în formularul de retur.

Vânzătorul va putea amâna rambursarea contravalorii produselor returnate până la primirea acestora. Produsele returnate vor fi trimise la sediul Vânzătorului doar prin intermediul firmelor de curierat sau prin Poşta Română. De asemenea nu se acceptă retur cu ramburs deoarece cheltuielile aferente transportului în cazul returnării produselor îi revin Cumpărătorului.

Formular de returnare produse

Transport gratuit

In orice localitate din Romania

Retur simplu

Ai 14 zile pentru a returna orice produs

Plată securizată 100%

Plăteşte online cu cardul MasterCard / Visa