Comenzi telefonice: 0743 513 758

LUNI – VINERI: 09.00 – 18.00

COMENZI PLATA

Întrebări frecvente legate de comenzi şi plata produselor

Această modalitate de comandă este cea mai avantajoasă deoarece aveți posibilitatea de a urmări pas cu pas stadiul comenzii dumneavoastră, suma care o aveți de plată sau istoricul comenzilor care le-ați mai făcut la noi, în contul dumneavoastă de client.

 1. După ce aţi găsit produsul dorit, selectaţi mărimea dorită şi cantitatea.
 2. Apasaţi butonul ADAUGĂ IN COŞ. Produsul selectat va fi adăugat în coşul de cumpărături.
 3. Dacă doriţi să mai comandaţi şi alte produse, procedaţi la fel pentru fiecare produs în parte.
 4. Pentru a comanda produsele selectate şi adăugate în coşul de cumpărături accesaţi butonul Continuă cu finalizarea comenzii din cadrul coşului de cumpărături.
 5. Completaţi datele referitoare la adresa de livrare, selectaţi modalitatea dorită pentru plata produselor apoi apăsaţi butonul Plasează comanda. Dacă aţi ales să plătiţi online cu cardul veti fi redirectionati către pagina securizată a procesatorului de plăţi NETOPIA Payments.
 6. La finalizarea cu succes a comenzii va fi afişat un mesaj de confirmare şi un email de confirmare va fi trimis automat clientului pe adresa de email introdusa in cadrul formularului.

Puteţi efectua o comandă prin telefon la numarul 0743.513758, de luni până vineri între orele 09.00 – 18.00

Pentru acest tip de comandă trimiteţi-ne un e-mail la adresa  comenzi@pantofiorul.ro cu datele de mai jos:

 • Numele și prenumele dumneavoastră.
 • Produsele comandate precum și cantitatea dorită.
 • Adresa completă la care doriți să vă expediem coletul.
 • Numărul de telefon sau adresa de e-mail la care vă putem contacta pentru confirmarea comenzii.

Nu este necesar să aveţi cont pentru a efectua o comandă pe site. Asiguraţi-vă că datele de contact şi cele de livrare a produselor,  sunt corecte. Vă vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru plata produselor cumpărate aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

 • plata ramburs, la Poșta Română la ridicarea coletului sau la firma de curierat la livrarea coletului, în funcție de alegerea făcută de dumneavoastră.
 • plata în numerar în cazul în care ridicaţi personal produsele comandate de la sediul nostru.
 • plata online cu card bancar direct pe site în momentul efectuării comenzii. Livrarea produselor comandate va fi efectuată  după confirmarea plăţii de către procesatorul de plăţi.

Datele cardului de plată utilizat nu ne sunt accesibile și nici nu vor fi stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plăți NETOPIA Payments. Toate informațiile introduse sunt criptate SSL. Se pot trimite astfel date confidențiale, cum ar fi informațiile de card bancar (nume deținător, număr card, dată expirare, cod securitate), către un website, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea. NETOPIA Payments trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului Cumpărătorului.

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard  este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Pentru a beneficia de o reducere a preţului conform campaniilor active bazate pe cupoane sau coduri de reducere, introduceţi codul cuponului în căsuţa Cod cupon în pagina Coş cumpărături, apoi apăsaţi pe Aplică cuponul.

Reducerile conform cupoanelor de reducere sau a codurilor  de reducere nu se aplică produselor care au deja reduceri de preţ.

TRANSPORTRETUR

Întrebări frecvente referitoare la transport şi retur produse

Pentru orice comandă plasată pe pantofiorul.ro transportul este gratuit în orice localitate din România.

În cazul în care doriţi să returnaţi un produs sau să schimbaţi un produs, trebuie să ştiţi că taxele de transport vor fi suportate de către client. 

Produsele comandate pe pantofiorul.ro sunt livrate la adresa clientului prin firmă de curierat rapid sau la solicitarea clientului, prin Poşta Română.

Livrarea produselor vândute de pantofiorul.ro se efectuează în orice localitate de pe teritoriul României.

De obicei livrăm comenzile în termen de 2-5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Cu toate acestea, durata livrării nu este garantată, este posibil ca în anumite cazuri livrarea să dureze mai mult.

În ziua livrării, reprezentanții  firmei de curierat vor notifica cumpărătorul prin telefon sau SMS înainte de livrarea propriu-zisă.

Conform legislaţiei UE, dacă aţi achizitionat produse on-line aveţi dreptul de a anula comanda și de a returna produsele comandate în termen de 14 de zile de la primirea acestora, indiferent de motiv și fără nici o justificare şi să primiţi înapoi suma de bani plătită pentru produsele respective.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, aşa cum a fost primit, în cutia originală şi însoţit de certificatul de garanţie. Cutia produsului trebuie ambalată corespunzător, altfel coletul va fi refuzat şi expediat înapoi clientului. De asemenea produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, purtate, cu urme de uzură.

Pentru a returna un produs achiziţionat de la pantofiorul.ro urmaţi paşii de mai jos:

 1. Descărcaţi, listaţi şi completaţi FORMULARUL DE RETUR
 2. Ambalaţi produsele pe care doriţi să le returnaţi. Puneţi în colet şi formularul de retur completat.
 3. Trimiteţi coletul pe adresa noastră prin intermediul unei firme de curierat rapid

Cheltuielile de transport la sediul pantofiorul.ro, în cazul returului, sunt suportate de către client. 

Mai multe informaţii despre retur găsiţi AICI.

Suma platită va fi returnată după cum urmează:
–  pentru comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
–  pentru comenzile achitate ramburs, prin virament bancar într-un cont care va fi comunicat de către Cumpărător în formularul de retur.

Transport gratuit

In orice localitate din Romania

Retur simplu

Ai 14 zile pentru a returna orice produs

Plată securizată 100%

Plăteşte online cu cardul MasterCard / Visa